Melonta

Nuuksiossa voit myös meloa. Nuuksion järviylänköalueella on yli sata järveä ja lampea.

Vien sinut sinisiin ja jylhiin maisemiin melomaan.

Lyhyen ohjeistuksen jälkeen lähdemme melomaan lammille. Rannat ovat hyvin vaihtelevia jylhistä kallioista soistuviin kaislikkoihin. Voit myös halutessasi lisätä melontaan ruokailun nuotiolla tai pohjakalastuksen kanootin reunalta (10€ / person).  Mahdollisen saaliin voimme valmistaa välittömästä nuotiopaikalla ja kokea miltä todella puhdas ja tuore kala maistuu unohtamatta nokipannukahvia.

Hinta melonta 50€ / hlö . ( minimi 3 hlöä ) Ruoka ja kalastus lisämaksusta. Ruuan hinta riippuu menuvalinnasta. Halutessasi voit myös tuoda omat evääsi mukanasi. Meillä on kaikki mitä tarvitset ja oppaamme ovat saaneet melonnan turvakoulutuksen. Et tarvitse aikaisempaa melonta kokemusta.

Melonnan lähtöpaikkaan menemme autolla. Voit myös halutessasi tulla julkisilla kulkuvälineillä lähtöpaikalle. Nuuksion alue mahdollistaa monet eri lähtöpaikat riippuen ajankäytöstä ja vallitsevista sääolosuhteista.

Voimme myös tuoda / viedä kanoottimme minne hyvänsä. Hieno melontakokemus on joki- tai saaristomelonta.

Kysy mahdollisuuksiamme!

Kesto 2-6 tuntia valintasi mukaan. Voimme myös pyydettäessä tehdä vaikka yön yli retkiä lähiseuduilla ja kauampanakin. Trailerillamme liikkuu 16 hengen kanootit ja tavarat kevyesti kaikkialle minne autolla pääsee! Kerää ystäväporukka ja lähdetään oikealle melontaretkelle Suomen erämaisemiin!

Tervetuloa!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.