Ryhmäaktiviteetit

Nuuksio on paras paikka rentoutua työpaineiden ja rutiinien välissä luonnon terapeuttista vaikutusta hyväksikäyttäen!

Me tarjoamme pitkäaikaisen kokemuksemme (1993 alkaen) luomalla varmuudella unohtumattoman positiivisen kokemuksen työntekijöillenne tai yritysvieraillenne.

Tyky- ja Tyhy päivät ovat tuttuja samoin kuin haasteelliset Incentive ryhmät! Olemmehan saaneet Maakuntien Parhaat sertifikaatin ensimmäisenä Suomessa ohjelmapalveluistamme

Kanssamme voitte vaikka meloa merellä, järvissä tai joella, kävellä luonnossa kuunnelle luonto-oppaan havainnointia retkellämme.Voitte myös tehdä erilaisia harjoitteita tai tehtäviä matkan aikana kilpaillen tai vain leikkimielistesti "Uutta kokien".

Jotkut haluavat tosin vain olla hiljaa ja nauttia luonnosta hiljaisuuden kautta vaikka puita halaillen. Olemme kehittäneet tuohon                  ns " Luontoon upotus" ohjelman, jossa suomalaisetkin kokevat jotain uutta ja ennen kokematonta luonnossa ollessaan. Tämä ohjelma vaatii osallistujilta avointa mieltä ja heittäytymistä erilaiseen luontokokemukseen!

Ohjelman jälkeen voitte vaikka kokea maailman ainoan telttasauna auditoriomme löylyt ja pulahtaa suureen lämminvesipaljuumme?

Päivän kruunaa gurmee ateria perinteisessä hirsisessä 50 hengen Lapinkodassamme kelopöytien äärellä kynttilöiden ja avotulen luodessa tunnelmaa. Saattaapa olla että omistaja vielä soittaa taustamusiikkia klassisella kitaralla laulaen ja soittaen:)

Kirjoita meille ( kaikuva at kaikuva piste fi)

tai soita +358 400 707897

Terveisin Kaitsu Pihlström Kaikuva Oy ja Nuuksio Hostel and Camping

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.