Vaellus- ja luontoretket

Kai on omistaja yrityksessä Nuuksio Hostel ja Camping. Hän on ollut luonto-oppaana Nuuksion alueella jo vuodesta 1993 ( aleella ensi kerran jo 1968 ) ja tunteen koko Nuuksion historian ja luonnon erittäin hyvin. Nuuksio Hostel ja täyden palvelun Camping on Kaikuva Oy:n aputoiminimi.

Kirjoita meille niin rakennetaan yhdessä sinulle räätälöity matka suomalaiseen luontoon ja maisemaan.

Tule Nuuksion upeisiin maisemiin ja jää yöksi . Nyt se ei ole hinnasta kiinni. Sinun ei tarvitse kantaa mukanasi mitään ylimääräistä. Meiltä löytyy teltta, makuualusta, makuupussi, lakana, tyyny, suihku ja ruokaa tarvittaessa ym...mitä vain mieleesi juolahtaa kysy meiltä! Teltassa olet lähellä luontoa . Kuinka hienoa on herätä lintujen lauluun tai sateen ropinaan teltan katossa, kun tiedät että vieressä on lämmin tila, jossa voit valmistaa oman ruokasi nuotiolla.

Koko suomalainen perinnekirjo mahdollista toteuttaa kanssamme.

Pyydä vaikka opastamme viemään sinut ja vieraasi metsään luontoretkelle. Samalla voitte poimia marjoja sekä sieniä tai voitte tehdä joko pajupillin tai vihdan. Ehkä sinua kiinnostaa oma tuotteemme " Luontoonupotus" , joka on tarkoitettu avoimelle mielellä ja koostuu hiljaisuudessa tehtävistä elämyksistä?

Kysy ohjelmaa - me toteutamme kaikenlaiset Nuuksioretket vuodenajoista riippumatta - sydämellä!

Ajattele esimerkiksi että tulet päiväretkelle Nuuksioon etkä haluasikaan poistua saman päivän aikana. Tule meille telttaan tai huoneeseen yöksi ja nauti luonnosta pidempään! Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi vaellusvälineistä ruokailuun!

 

Nähdään kesällä tai talvella!

 

Sydämellisesti Tervetuloa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.